Velg kategori

Skriv ut
Send link med e-post
Dele på Facebook
Dele på Twitter

Reiser i alle vinder.
Opplevelser for alle smaker.

Drømmer du om å cruise langs Donau eller vil du diskutere smaksnyanser med vinbonden selv?
Med seks typer av reiser kan vi tilby opplevelser for alle smaker. Fra intensiv bypuls og langhelgreiser til avslappende rundreiser, aktive vandringsreiser og våre Scandorama Selection med enda mer inkludert. Såklart reiser du alltid i selskap med våre egne, velopplærte Scandoramaguider.
Hvis du konsentrerer deg om å nyte, så tar vi hånd om resten.

Vil du ha det mest komfortable vi kan tilby? Bestill Scandorama Selection. Da får du håndplukkede hotell og femstjerners service på hele reisen. Det koster litt mer, men du får en helhetsopplevelse som overgår det meste. Våre Selection-reiser går til utvalgte destinasjoner og vel framme på plass venter ....Les mer »
Finnes det noe mer rofylt enn å gli fram i ro og mak på Europas elver. Donau, Rhinen og Douro er noen av elvene som vi cruiser på. Og en ting har de alle felles. De byr på storslåtte vyer og massevis av god mat langs veien. TIPS! En helt fantastisk tur på Rhinen & Mosel.Les mer »
En glittrande nyårsresa, en stämningsfull julhelg eller shopping i en pulserande storstad. Vad längtar du efter att uppleva i vinter?Les mer »
Reisen er virkelig målet på våre rundreiser. Vi veksler vakre vyer og fantastiske severdigheter med både kultur og historie. Alt under ledelse av engasjerte guider. TIPS! Italia Rundt med Capri passer deg som vil se mye av Italia.Les mer »
Europas storbyer behøver ingen nærmere presentasjon. Men, det fine med våre storbyreiser er at du får mulighet til å se så mye mer enn bare de tradisjonelle turistområdene. Guidene våre vet både hvor de heteste butikkene ligger og hvor den beste maten serveres. TIPS! Kombiner flere storbyer – ....Les mer »
Foretrekker du en litt mer aktiv reise så vil vi virkelig slå et slag for våre vandringsreiser. Her begir du deg rett inn i noen av de vakre naturområdene på vår jord. Du kan regne med mye frisk luft, ny energi og et kamera fullt av vakre bilder. TIPS! Vandre i Bad Gastein.Les mer »
Velkommen til en verden av vin! Til nye smaker, kjente favoritter og fantastiske diskusjoner rundt druesorter, lagring og lufting. Liker du gode viner og hyggelige mennesker kommer du til å elske vinreisene våre. TIPS! En deilig reise gjennom flere vinområder er Alsace, Bourgogne & Champagne.Les mer »