Trygghet

Reisegaranti

Scandorama har stilt nødvendig økonomisk reisegaranti til Det svenske Kammarkollegiet (som tilsvarer Det norske Reisegarantifondet). Dette er en garanti for at vår virksomhet holder høy kvalitet og at vi arbeider i henhold til god etikk. Du reiser alltid trygt med oss.

 

Kvalitetskontroll

På slutten av hver reise deler din Scandoramaguide ut et skjema hvor du har mulighet til å si din mening om reisen. Dine kommentarer gjør det mulig for oss å oppdage og bedre eventuelle mangler, samt få en bekreftelse på hva som er bra.

Utfluktsgaranti

Våre nøye planlagte utflukter gir deg opplevelser og inntrykk utover det vanlige. Utfluktene lager vi i samarbeide med våre dyktige Scandoramaguider, slik at du skal få se og oppleve de beste godbitene på hvert reisemål. Vi streber alltid etter å gjennomføre de utfluktene og arrangementene som er presentert i katalogen og på hjemmesiden. For få deltakere er for oss ingen årsak for å stille inn en utflukt. Noen få ganger kan innstilling skje, men da vil Scandoramaguiden alltid forsøke å finne et alternativ.

Valuta – og drivstoffgaranti

Dersom du betaler reisen din innen 10 dager etter bestilling, trår vår prisgaranti automatisk i kraft. Dette betyr at prisen ikke kan endres ved eventuelle valutaforandringer. Du behøver heller ikke betale eventuelt brensletillegg. Du kan derfor være sikker på at den prisen du betaler ikke påvirkes av internasjonelle uroligheter eller stigende oljepriser.

Skriv ut
Send link med e-post
Dele på Facebook
Dele på Twitter