Scandoramaguiden

Reis med guide

– få en tusenkunstner og en cicerone ved din side

Med kunnskap, hjerte og sjel! Alle Scandoramas guider kjenner sine reisemåls historie, kultur og spesialiteter. De vil dele sin kunnskap med deg. Dessuten kan de også alt det andre som gjør din reise både spennende og trygg - de viser deg perlene slik at du kan spise den beste maten og se den vakreste utsikten, de kjenner lokalbefolkningen og de finnes der når du behøver råd og hjelp. Reis med oss og få personlig service hver dag!

”Bussreiser har noe for alle aldre”

Jeg pleier å fortelle for reisende, venner og familie om en reise til Praha. Der var den yngste reisende 5 år og den eldste var 94. Hvor finner man en reise der det skiller 90 år mellom de reisende  - om ikke på en bussreise!

– Maria Christensen, Scandoramaguide

Du reiser trygt og enkelt med våre busssjåfører. Alle har en gedigen trafikkutdannelse og mange års erfaring med bussreiser.
 

 


Jeg er stolt over å kunne hjelpe våre reisende med å se og beundre mitt hjemland, det multikulturelle og av meg elskede Italia. ”Anche tu amerai l’Italia” - du vil også elske Italia.... ciao e grazie!

 

– Ivo Parolin, Scandoramaguide

 

Våre guider er nøye utvalgt:

• De har tilknytning til reisemålet.
• De kan reisemålets historie, kultur og forstår samfunnet.
• De har alle gått Scandoramas egen guideopplæring.
• De har jobbet mange år med service.Mine foreldrers kjærlighets- og krigshistorie forteller hvordan det polske folket hadde det under okkupasjonen. Det, mine og min families opplevelser samt Polens historie under kommunisttiden og også etter kommunismens fall gjør mine Polenreiser til en personlig opplevelse for alle som er med.

 

– Dorota Bengtsson, Scandoramaguide
 

Irland Rundt med humor og innlevelse

Vi reiste på Irland rundt med Nord-Irland. Guiden vår har med mye humor, fantasi, glimt i øyet og helt utrolig mye historiekunnskap gjort vår reise veldig engasjerende. Koselige hotell, overraskelser og følelse gjennom hele reisen.

– Holger och Ulrika Allzén Öst, reisende

 

Skriv ut
Send link med e-post
Dele på Facebook
Dele på Twitter