Øresundsterminalen

Skriv ut
Send link med e-post
Dele på Facebook
Dele på Twitter

Våre reiser går fra Skandinavias nye bussterminal. Her finner du den beste komforten og servicen for deg som bussreisende. Her finnes gode parkeringsmuligheter, det finnes også en lys og hyggelig restaurant som tilbyr dagens rett, à la carte, enkle retter, smørbrød og kaker. (se www.oresundsterminalen.se)

Parkering

På området finnes 45 korttids- og 240 langtidsparkeringsplasser med overvåking døgnet rundt. Parkeringen koster 90 SEK per døgn eller 500 SEK for en uke og deretter 75 SEK per påbegynt døgn. Betaling gjør du med kredittkort. Du behøver ikke å bestille plass på forhånd. For åpningstider se www.oresundsterminalen.se

Veibeskriving

Vi ligger på Flansbjergsvägen i Arlöv, ved den ytre ringveien direkte ved motorveisinnfarten til Malmö. Fra Malmö: Fra den indre ringveien tar du av ved avkjørselen mot Staffantstorp (vei 11). Ta deretter av ved den første avkjørselen mot Toftanäs. Sving til høyre inn på Toftanäsvägen og deretter direkte til venstre inn på Flansbjersvägen og du har Øresundsterminalen på din venstre side.
GPS koordinater: N55°36.4711E013°05.7791 Burlövs kommun