Om din flyreise

Til et stort antall destinasjoner har vi reiser med rutefly fra Oslo Gardermoen. Vennligst se under respektive reisemål.

Pass, billett og bagasje

Tidtabellene kan endres mellom bestilling og avreise. For nøyaktige flytider, vennligst se din billett. Kontroller at stavelsen på din billett er det samme som i ditt pass, det er den reisendes ansvar at dette er korrekt. Du kan bli nektet ombordstigning dersom opplysningene ikke stemmer. Ved endring av feilstavet navn tilkommer den evt.kostnaden som flyselskapet tar ut, som kan variere. Kontrollere i god tid før avreisen at ditt pass er gyldig for hele reisens gang. Kravene er forskjellige i ulike land og kan endres når som helst, det sikreste er å ha et pass som er gyldig minst 6 måneder etter hjemreisedato.

Insjekking flyplass

Insjekkingen åpner senest to timer før flyets avgang. Du får alltid ha med deg en veske på 20 kg samt en liten håndbagasje. Man kan kjøpre mat og drikke ombord, utvalget varierer avhengig av hvor du skal fly.

Ankomst og transfer til hotellet

Ved ankomst til destinasjonsflyplassen henter du selv bagasjen din og går ut i ankomsthallen hvor vår Scandorama-representant møter deg. På noen reiser ankommer deltakerne med fly på ulike tidspunkt, og det kan bli noe ventetid i fo0rbindelse med ankomst og avreise. Det er ikke alltid guiden er med hele avreise-/og ankomstdagen avhengig av hvilken flyforbindelse guiden er inbooket på.

Inn/Utsjekking på hotell

Innsjekking er som regel kl. 15 på ankomstdagen. Utsjekking på utreisedagen er som regel senest kl. 10. Hvis flyet hjem går på formiddagen og transferen til flyplassen avgår før kl 07.30 rekker man oftest ikke spise frokost på hotellet på hjemreisedagen. Da utgår den inkluderte frokosten.

Busser på destinasjonen

På våre flyreiser benytter vi oss av lokale turistbusser og sjåfører. Komforten og fasilitetene kan skille seg fra Scandoramas komfortbusser.

Hotellovernatting før/etter flyreisen

Våkne uthvilt før avreisen! Vi kan tilby hjelp med bestilling av en hotellovernatting på Clarion Airport Hotel Gardermoen. Ved hotellovernatting er transfer til flyplassen ved avreise/ ankomst ikke inkludert.

Skriv ut
Send link med e-post
Dele på Facebook
Dele på Twitter