Til og fra Norge

Scandorama fra Norge

Du kan starte reisen din med buss fra 14 forskjellige steder. Reisens pris inkluderer alltid reise fra Oslo/Drammen og sørover langs E6 mot Malmö t/r, to overnattinger i dobbeltrom samt to frokoster. Ved bestilling er det viktig at du opplyser hvor du har tenkt å gå på og hvor du skal gå av igjen ved hjemkomst. Kontroller at din billett stemmer overens med det du har bestilt. For å kunne verne om miljøet, samarbeider vi med Ölvemarks Holiday når det gjelder busstilslutning til og fra Malmö. I de tilfeller der busstilslutningene samkjøres vil bussen ha skilt med både Scandorama og Ölvemarks.

Les mer om våre hotell og busstilslutninger her >>

OBS! Viktig informasjon:

– Vær på plass 15 minutter før bussens avgangstid fra din avreiseplass.
– Unntaksvis og på kort varsel kan vi være nødt til å benytte andre hoteller i Malmö eller nærliggende byer, pga. høyt belegg.
– Vær oppmerksom på at alle hjemkomsttider er cirkatider. Forsinkelser kan forekomme.
– Vi kan i blant med kort varsel bli nødt til å benytte oss av minibuss/drosje/tog på hele eller deler av tilslutningsreisen.

Vil du endre eller avbestille din tilslutning senere enn 30 dager før avreise, tilkommer et gebyr på 100,- pr booking i ekspedisjonssavgift.

Avreise fra hotellet

Avreise fra hotellet i Malmö på utreisen er ca. kl 07.10- 07.30. Bussen tar deg fra hotellet til Øresundsterminalen hvor du møter øvrige gjester. Planlagt avgang fra Øresundsterminalen er ca. kl. 08.10.

Start bussreisen i Malmö

Dersom du ønsker å slippe første og siste dagen i buss t/r Norge - Malmö, kan du fly til København på egen hånd, ta deg over Øresundsbroen med tog til Malmö og bo på et av våre hoteller der før bussen fører deg videre ut i Europa på dag 2. Du kan også reise på egenhånd mellom Norge-Malmö. Ved bestilling opplyser du at du selv ordner turen til Malmö. Fradrag for busstransporten t/r samt hotellovernattinger i Malmö er 1 600,-/person.

Dersom du vil sove over i Malmö, hjelper vi deg gjerne med å bestille hotell. Pris per natt i Malmö inkl frokost er 470,-/person. Enkeltromtillegget er 290,-/natt. Dersom du vil ta deg til Øresundsterminalen på egenhånd finner du veibeskrivelse og gps-koordinater senere i texten.

Start reisen i Stockholm

På våre reiser til Nordkapp, Østersjøcruise og Baltikum Rundt på hjemreisen, kan det være en fordel å selv ordne transporten mellom Norge og Stockholm for å unngå omveier. Fradrag for busstransporten t/r samt hotellovernattinger er 1 600,-/person.

Hotellovernattning i Malmö før /etter bussreisen

Å bestille tilslutning og overnatting i Malmö før og etter reisen er det mest bekvemme alternativet. Hvis du velger å ikke bestille tilslutning har du alikevel mulighet til å booke overnatting i Malmö. Overnatting inkl. frokost koster 475,- per person og natt i dobbeltrom på våre Malmö-hotell (Enkeltromstillegg 250,-). Informasjonen om vilket hotell du ska bo på finner du på din billett. Observer at du selv ikke kan velge overnattningshotell da dette er avhengig av hvilken reise du har bestillt. Det kan med kort varsel forekomme at du får bo på et annet likeverdig hotell i Malmö med omegn hvis hotellet er fullbooket. Hvis du har bestillt både tilslutning og hotellovernatting blir du hentet og får gå av ved hotellet. Avreise fra hotellene i Malmö på utreisedagen er ca. kl. 07.10-07.30, se oppslag i hotellets resepsjon. Tiden er en cirkatid og ventetid kan forekomme.

Skriv ut
Send link med e-post
Dele på Facebook
Dele på Twitter