Informasjon om våre hotell

Hotell under reisen

Vi har vært nøye med å velge ut de mest gunstige hotellene slik at du kan være sikker på å få en komfortabel ferie til en god pris. Vi angir den offisielle hotellklassifiseringen på våre hjemmesider(*) og vår egen vurdering (S). Vår vurdering er subjektiv og baserer på hotellets standard, beliggenhet og servicenivå. Vi har også tatt hensyn til hotellets gjestevennlighet, mat og atmosfære. Vår vurdering er sammenliknet med aktuelle forhold på reisemålet.

SSSSS Førsteklasse
SSSS God mellomklasse
SSS God turistklasse
SS Enkel turistklasse
S Meget enkel klasse

Boende

Av og til varierer romstandaren på samme hotell. Eventuelle klager skal fremføres direkte til guiden slik at vi har mulighet til å rette til dette under reisens gang. Regler og bestemmelser skiller seg mye fra land til land. Myndigheter utferder av og til strenge bestemmelser for å spare energi og miljøet, slik at varme og luftkondisjonering kun får benyttes visse måneder eller under visse timer på døgnet. Dette forekommer først og fremst i landene rundt Middelhavet og i Alpene. Det kan forekomme at hotellene leier ut fler rom enn de har, en så kalt overbooking. Scandorama har kontrakt med hotellene og det er da disse som ikke overholdes. Vi kommer da til å gjøre alt som vi kan for å ordne et likeverdig eller bedre hotell. Vi forsøker alltid å informere berørte kunder om dette på forhånd. Det kan unntaksvis forekomme at overnattingshotellene, hvor vi kun sover en natt, endres til et likeverdig hotell i nærheten, og at det blir gitt beskjed om dette under reisens gang.

Inn- og utsjekkingstider

I følge internasjonale hotellregler sjekker man inn om ettermiddagen, og ut på formiddagen. Ofte tilbyr hotellet bagasjerom eller liknende der bagasjen kan oppbevares før og etter utsjekking.

Dobbeltrom

Vår grunnstandard på reisen er innkvartering i dobbeltrom med bad/ dusj og WC. På en del hoteller har de fleste dobbeltrommene såkalt grandlit. Dette er en seng som er smalere enn en normal dobbeltseng. Den er tilpasset to personer og man har felles sengetøy og madrass.

Flersengsrom

På de fleste av våre reisemål er det mulig å bestille treeller firesengsrom. Disse er som oftest et dobbeltrom utstyrt med ekstrasenger, som ofte er sammenleggbare senger eller sovesofa. Dette gir ikke reduksjon i prisen utover eventuell barnerabatt. Vi anbefaler ikke at voksne sover i ekstraseng.

Enkeltrom

Mot tillegg kan du bestille hotellrom for en person, se pris under respektive destinasjon. Enkeltromstillegg må ses som en avgift for å disponere et rom alene. Til tross for dette holder enkeltrommene av og til noe lavere standard enn dobbeltrommene.

Private utgifter

Som gjest er man selv ansvarlig for å før avreise fra hotellet betale sine private hotellutgifter som f.eks. telefon, minibar, betal-TV og leie av safe. Eventuell debitering i etterkant fra hotellet bekostes av gjesten.

Ønsker

Som gjest kan man i blant ha spesielle ønsker, som f.eks. å bo nære en venn eller på en viss etasje. Vi tar imot disse ønskene når du booker og hjelper deg så langt vi kan, men vi kan ikke gi noen garantier på ønsker. Ønsker som det er naturlig at alle gjester har, som f.eks. fin utsikt eller stort rom, tar vi ikke imot.

Astma og allergier

Vi fremfører ønsker ifm. astma og allergi til hotellene om dette er oppgitt ved bestilling, men kan ikke gi noen garantier da mange hoteller i Europa ikke oppfyller de kravene vi har i Skandinavia. Enkelte hoteller har f.eks. kun rom med heldekkende gulvtepper. Vi gjør imidlertid vårt beste for å hjelpe til å oppfylle ønskene.

Skriv ut
Send link med e-post
Dele på Facebook
Dele på Twitter