Bestilling

Åpent kjøp/Priser

Med Scandoramas åpent kjøp har du 10 dager på deg til å endre eller avbestille reisen uten at det påløper kostnader. Forutsetningen er at du har bestillt din reise 40 dager før avreise. Prisene i katalogen, på både reisene og utfluktene, er kun retningsgivende. På våre bussreiser inngår alltid reise fra Oslo/Drammen og sørover langs E6 mot Malmö t/r, to hotellovernattinger i Malmö med frokost, ferge og broavgifter, veiskatter, serviceavgifter og fergeoverfarter. På våre flyreiser inngår alltid flyskatter og flyplassavgifter samt transfer t/r hotellet på destinasjonen. Aktuelle priser finnes på vår hjemmeside: www.scandorama.no. Det beste er å bestille din reise så tidlig som mulig for å være sikker på å få akkurat den reisen og avgangen man ønsker. Prisene er flytende og baseres på tilgang og etterspørsel. Det er alltid prisen ved bestillingstilfellet som gjelder.

Bestilling og betaling

Du kan bestille din Scandoramareise på internett, i ditt reisebyrå eller via vår salgsavdeling på tlf. 800 10 110. Påmeldningsavgiften er 1 000 ,- per person for bussreiser på 7 dager eller mer. Påmeldningsavgiften for flyreiser på opp til 5 dager er 1 000 ,- og for flyreiser på 6 dager eller mer 2 000 ,-. Unntak kan forekomme. Påmeldningsavgiften skal betales sammen med kostnaden for eventuell avbestillingsbeskyttelse senest 10 dager etter bestillingsdato. Restbeløpet må betales senest 14 dager før avreise. Bestilles reisen mindre enn 14 dager før avreise, skal hele reisens pris betales direkte i hht. anvisninger. Betaling skal skje direkte til Scandorama uansett om du har bestilt hos ditt reisebyrå. Dette gjelder også alle utflukter. Du kan også betale reisen på www.scandorama.no/mine-bestillinger.

Billett

Når du har bestilt din reise vil du motta din billett med en bekreftelse på hvilke tider og steder som gjelder for avreisen, samt øvrig informasjon du kan trenge. Kontrollere at all informasjon stemmer overens med det du har bestilt. Eventuelle feil må korrigeres omgående. Du er selv ansvarlig for at vi kan få tak i deg på det telefonnummer og adressen som du har oppgitt ved bookingen. Billetten må tas med på reisen.

Reiseforsikring

Vi anbefaler at du tegner en reiseforsikring med full skadedekning. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap eller ditt reisebyrå, som hjelper deg med dette.

Europeisk helsetrygdkort

Vi anbefaler at du anskaffer deg Europeisk helsetrygdkort. Kortet bekrefter din rett til helsetjenester som blir nødvendig om du oppholder deg midlertidig i et EU/ EØS-land eller Sveits. Kontakt ditt trygdekontor, www.trygdeetaten.no eller ring telefon 810 33 810. Vær oppmerksom på at helsetrygdkortet ikke erstatter reiseforsikringen.

Avbestilling og avbestillingsbeskyttelse

Hvis du må avbestille din reise, må dette skje så snart som mulig og før reisen eller tilslutningsarrangement har startet. Dette gjør du til vår salgsavdeling på 800 10 110 eller ved sene avbestillinger til vår vakttelefon +46 70 88 98 290. For hva som gjelder for avbestilling av reiser se ”Alminnelige villkår for pakkereiser” Scandoramas frivillige avbestillingsbeskyttelse koster kr 170,- pr person for bussreiser og 300,- for flyreiser. Om du eller noen av dine pårørende blir syk før reisen er du beskyttet fra avbestillingskostnader mot oppvisende av legeerklæring innen en måned fra avbestillingstilfellet, med unntak for en ekspedisjonsavgift på 200,- pr person og kostnaden for avbestillingsbeskyttelsen. Les mer i ”Alminnelige vilkår for pakkereiser”

 

 

 

Skriv ut
Send link med e-post
Dele på Facebook
Dele på Twitter